Nga realizimi i provës së buxhetit ata kanë fituar 40 përqind të saj.

Buxheti i tyre është 31.2 mijë lek të vjetra të vlefshme deri ditën e martë.

Është vënë re se për realizmin e buxhetit i duhen shumë orë në dispozicion.

Ata duhet ta bëjnë për më pak kohë.Duhet të zgjohen nga gjumi kur të fiken dritat dhe jo më vonë përndryshe do të kenë penalizime të rënda.

Ata do të mblidhen të gjithë bashkë dhe të diskutojnë se çfarë i nevojitet.
Koha në dispozicion është 60 minuta.

Top Channel