Teksa po qëndronin në oborr Iliri dhe Arjola kanë biseduar për Antonelën.

Arjola: Jopo unë kam thënë që rrah meshkujt.Po po unë i rrah.E di çfarë me ka thënë Antonela mbrëmë? Më pëlqen se ka ra,je zbutur,je urtësuar.

Iliri: Asaj i ka ik petlla kur pa që erdhën dy banorë të rinj sidomos Big Mama që ti e njeh,i ka ik petlla skiç.

Arjola: Ta mbaj veten,s’kemi çfare ti bëjmë.

Top Channel