Një nga dyshet shumë të komentuara është gjithashtu edhe Einxhel me Arbrin.

Mbasditen e sotme, Einxhel ka marrë pak kohë për të biseduar me Beniadën për gjithë situatën në të cilën ajo ndodhet.

Einxhel ka shprehur se në jetën e saj është tërhequ gjithnjë nga meshkujt të ngjashëm me veten por mbase këtu qendron pikërisht problemi.

‘’Unë  përgjithësisht kam krijuar marrëdhënie me meshkuj të ngjashëm me veten por këtu është edhe problem. Po të kem unë një partner si vetja në mund të mos flasim me javë të tëra dhe mos të shqetësohemi fare për këtë fakt. Edhe Arbri nuk është tipi im por në këtë pikë as unë nuk synoj më meshkuj të ngjashëm me mua’’,- tha ajo.

Top Channel