Mbasditen e sotme banorët i janë nënshtruar një tjetër loje interesante.

‘’Vodafone’’ i ka kërkuar banorëve që të tërheqin çdo ditë nga një gogël të pemës së Krishtlindjeve.

Secila prej goglave ka një numër, i cili do të konvertohet në bileta.

Loja do të zgjasë 20 ditë dhe banori i cili do të grumbullojë numrin më të madh të biletave do të fitojë një dhuratë tunduese nga ‘’Vodafone’’.

Tërheqja e goglave ka nisur zyrtarisht që ditën e sotme.

Top Channel