Mbasditen e sotme Arbri ka zgjedhur të bisedojë me miqtë e tij në shtëpi.

 

Sigurisht që diskutimi do të ndalej edhe tek Enxhel, marrëdhënia me të cilën por përflitet gjithnjë e më shumë.

Sipas tij Einxhel e pëlqen atë si person por nga ana tjetër nuk e suporton dot faktin për të përfituar nga një mashkull.

‘’Ajo më pëlqen mua, duket. Por nuk arrin dot të suportojë faktin se mund të përfitojë prej meje. Etiketimet dhe akuza të tilla që bëhen në shtëpi janë ato çfarë e stepin atë’’,- tha ai.

 

Top Channel