Marrëdhënia e Beatrix dhe Donald ka qenë shumë e komentuar gjatë kësaj kohe, përveç që kanë shkëmbyer puthje, ata nuk po ndahen as në shtrat.

Ata kanë ndarë puthje në buzë dhe përqafime, e janë parë në krahët e njëri-tjetrit thuajse gjithë kohës.

Përveç puthjeve, artistët kanë filluar të flenë në shtrat së bashku.

Mbetet për t’u parë nëse marrëdhënia e tyre të vazhdojëme këtë ritëm.

FOTO GALERI
2/21

Top Channel