Gjatë mbrëmjes së djeshme banorët kanë diskutuar në lidhje me Ilirin.

Unë mund të flas,mund të kominikoj edhe me Ilirin dhe Monikën,mund ti kerkoj falje për mënyrën se si kam folur por mendimin nuk e ndërroj”,-tha Einxhel.

Ai gabon ndonjëherë palidhje fare dhe them me vete si mund të gaboj ai ashtu.Ti e shikon që filmohesh me kamera,nëqoftëse ke një plan në mendjen tënde pse e flet ashtu.E bukura është që edhe kur të fitosh,të fitosh ndershëm“,-tha Donaldi.

Ai zihet me dikë dhe është On Top.Ti mendon që Iliri është i preferuari se ai po jep ndonjë mesazh të mirë?Ai gjithmonë është duke folur për të tjerët,“-tha Dagz.

Top Channel