Einxhel dhe Sabiani kanë debatuar me tone të ashpra mbrëmjen e djeshme.

Këtë debat ajo e ka diskutuar dhe me Beniadën.

“Ai e pe si u bë? E deformoj muhabetin fare sikur ja thash komplet për tjetër gjë.E deformoj që të me nxjerri mua keq se ishte vetë keq”-tha Einxhel.

Ai e mori sikur do të dali përjasht  përpara teje domethënë se ai ta ka frikën ty”,-tha Beniada.

Më tha mua më ke kapur tek pika e dobët tek zoti,unë i thash mos e përfshi zotin se zotin e duam të gjithë.Ai po e përdor pikën e tij të dobët si pikë të fortë”-tha Einxhel.

Top Channel