Marrëdhënia mes dyshes po forcohet çdo ditë e më shumë.

Spektaklin e kaluar ata u përpoqën t’i japin fund njëherë e mirë dilemave mbi afrimitetin e tyre duke u shprehur se kanë një pëlqim për njëri-tjetrin.

Mbrëmjen e djeshme ata vallëzuan nën tingujt e këngës së Alban Skenderaj, ‘Unë dhe ti’.

Banorët ishin ulur dhe po e shijonin kërcmin e tyre.

Top Channel