Një debat i nisur thuajse 1 javë më parë ka vijuar edhe pasditen e djeshme.

Ka qenë Antonela dhe Arjola të cilat nuk i kanë kursyer ironitë dhe akuzat ndaj njëra-tjetrës.

Në një bisedë me Ilirin ajo është shprehur se është e shqetësuar në lidhje më gjithë këtë situatë.

Doja të merrja kohën time dhe të qetësohesha për punën e Antonelës.Nuk po e kuptoj çfarë ka.Nuk e kam cënuar asnjë moment këtu brenda.Po të kishim qenë jashtë debati do kishte kaluar në degradim,”-tha Arjola.

Antonela shikon tek ty një rivale shumë të fortë,si figurë femërore por ajo nuk mund të kapet me ty për gjëra pa thelb,”-tha Iliri.

Top Channel