Mbrëmjen e djeshme Donaldi ka biseduar me Pm dhe Dagz në lidhje me Ilirin.

“Ai është një përdorues shumë i mirë situatash.Ajo është arma e Ilirit.Ai nuk është supersticioz.Unë nuk mendoj se nga fjala atë e gjen diçka që ai preket aq shumë.Iliri merr vesh shumë mirë si funksionion një Reality Show,”-tha Donaldi.

Top Channel