Aphrodite Salon & Spa i jep mundësinë Sarës të zgjedhi një nga banorët dhe sëbashku ata do të përfitojnë një trajtim fytyre.

Ato do të duhet të bëhen gati dhe “Vëllai i Madh” do ti njoftojë se kur do të fillojnë trajtimin.

Kë do të zgjedhi ajo?

 

Top Channel