Iliri ka një mision të rëndësishëm që i është ngarkuar nga “Vëllai i Madh”.

Ai duhet të provokojë disa prej banorëve, dhe për këtë arsye fjalori, batutat dhe sjellja e tij kanë qenë të çuditshme ditën e sotme.

Njëri nga “viktimat” e tij ishte edhe Meridiani të cilit i kërkoi që të lahej për shkak të aromës së rëndë trupore.

“Unë të sugjeroj të ndryshosh veshjen, vjen aromë të rëndë dhe duhet të bësh një dush menjëherë”,- i tha ai.

Kjo deklaratë e bëri Meridianin të ndihej keq por gjithësesi u përpoq ta kalonte me sportivitet.

Top Channel