Spektakli i sotëm kishte rezervuar një surprizë edhe për Ilirin.

Me rastin e 20-vjetorit të lidhjes së tyre, bashkëshortja e tij i dërgoi Ilirit një video-mesazh përtej detit.

‘’Jemi rritur bashkë, ishim fëmijë atëherë. Ndoshta edhe jemi gabuar për shumë gjëra por faleminderit për jetën e lumtur që më ke dhënë.  Të dua shumë dhe të puth fort’’,- tha ajo.

Kjo surprizë e gjeti Ilirin shumë të papregatitur dhe e la tepër të emocionuar.

Ai po përpiqet çdo ditë që të luftojë mallin për bashkëshorten dhe vajzën e tij.

 

 

 

Top Channel