Ilirit i është ngarkuar një mision nga “Vëllai i Madh”. 

Ai duhet që të provokojë disa nga banorët në mënyrat nga më të ndryshmet.

Këtë mbasdite, “gjahu” i tij ishte Beniada.

Ai i tha asaj në formë këshille që të kishte kujdes me silikonin e gjoksit të saj.

Ky ngacmim u prit mirë nga ana tjetër dhe kaloi me humor por nuk dihet nëse ka lënë ndonjë gjurmë hidhërimi tek modelja.

Nga ana tjetër Iliri vazhdon të mendojë skenaret për të vënë në vështirësi të tjerë banorë.

Top Channel