Dyshja më e komentuar e ditëve të fundit është pikërisht Doaldi dhe Beatrix.

Afrimiteti i tyre duket se është tashme në fazën e afërt për krijimin e një lidhjeje.

Të dy kanë shfaqur hapur pëlqimet për njëri-tjetrin.

Nga ana tjetër në privatësinë e Dhomës së Rrëfimit Donaldi ka thënë se është shumë i qartë në ndjenjat e tij, ndërsa Beatrix ka deklaruar se ‘’timonin në këtë marrëdhënie e ka ai’’.

‘’Më meret fryma kur jam pranë tij, unë po pres reagimin e tij. Nëse më thotë që të hidhemi do hidhem bashkë me të, timoni është i tij’’,- tha ajo.

FOTO GALERI
1/39

Top Channel