Beatrix ndihet shumë në siklet për spektaklin e sotëm.

Shkak mendohet të jetë frika se në spektakël do të diskutohet edhe afrimiteti i saj me Donaldin.

Ditët e fundit ata nuk janë kuryser duke shkëmbyer puthje, përqafime dhe përkedhelje me njëri-tjetrin.

Nuk dihet ende nëse ky raport mes dyshes është rezultat i ndonjë loje apo nëse egziston vërtet një pëlqim mes tyre.

Konfuzioni i Beatrix kundrejt Donaldit është shprehur haptazi teksa ajo ka kërkuar edhe këshillën e vajzave për këtë çështje.

Edhe gjatë lojës ‘’Përgjigju ose pi’’ të dy bënë disa deklarata shumë interesante për njëri-tjetrin.

Top Channel