Siç dihet “Vëllai i Madh” preferon që t’i vendosë banorët përballë sfidave të ndryshme.

Sot ata do të duhet t’ju përgjigjen disa pyetjeve pikante ose në të kundërt do të duhet të pijnë.

I pari çift që egzekutoi këtë lojë ishte Iliri dhe Arjola.

“Cili është kundërshtari më i fortë”,- e pyeti Arjola- Ilirin.

Pas disa sekondash reflektim ai zgjodhi pikërisht Donaldin si një lojtar të cilin ai e konsideron si kundërshtar të denjë.

Top Channel