Debati i djeshëm me Ilirin ka lënë një shije të hidhur edhe tek Pajtimi.

‘’Nuk jam këlyshi i askujt’’,- tha Pajtimi teksa po bisedonte me Donaldin në oborr.

‘’Dëgjova në debat që ai tha se ne të vijmë nga mbrapa, normalisht që do reagoja nga kjo gjë. I kam ndjekur debatet mes teje dhe Ilirit dhe kam menduar se ke pasur të drejtë. E tha shumë keq fjalën e tij dhe për këtë u përfshiva në debatin e djeshëm. Gjëja që më dhimbi më së shumti ishte fakti që nuk dinë të pranojnë mendimet tona’’,- tha ai i revoltuar.

Pajtimi u përpoq të theksonte se dakortësia në debate dhe diskutime nuk nënkupton domosdoshmërisht alenacë apo grupim.

Top Channel