Prova e tyre për buxhetin konsiston në mbajtjen me këmbë të një ene me ujë pa e derdhur atë.

Ata do të duhet të ndahen në 3 grupe.

2 grupe përbëhën nga 5 persona dhe 1 grup nga 4.

Për realizimin e provës ata do të duhet të veshin të gjithë çorape,të shtrihen në tokë dhe duke përdour vetëm këmbëm do të mbajnë ekuilibrin që ena me ujë të mos rrëzohet.

Me këmbët e ngritura lart mbi të cilat është mbështetur ena do ti duhet të heqin çorapet.
Fillimisht do të heqin çorapen e këmbës së djathë një e nga një e më pas çorapen e këmbës së majtë me po të njëjtën rradhë.

Nëse do të arrijnë të heqin të gjitha çorapet pa derdhur ujin prova do të quhet e realizuar me sukses.

Do të kenë mundësi të bëjnë prova kur ti thote “Vëllai i Madh” deri ditën e martë.

Ekzekutimi i provës do të bëhet gjatë spektaklit dhe do të zgjidhet vetëm 1 prej grupeve që do ti komunikohet atë moment.
Grupet janë si më poshtë:

Grupi 1: Dagz,Monika,Donald,Valoni dhe Beniada.
Grupi 2:Einxhel,Ilir,Arjola dhe Meridiani.
Grupi 3:Beatrix,Sarah,Sabian,Aantonela dhe Pm.

Mbetet për t’u parë së sa do t’ja dalin banorët të sigurojnë të ardhurat maksimale për nevojat e tyre.

Top Channel