Ditën e sotme Antonela është përfshirë sërish në një debat tjetër.

Ajo ka debatuar me Meridianin në lidhje me prejardhjen e saj.

“A e kupton që dole gabim?Kur nuk e di prejardhjen time nuk ke pse flet me aq saktësi o zotëri.Edhe në Mal të Zi kam qenë dhe e di se ku është.S’dua të të dëgjoj fare.Unë kam lindur aty dhe e di më mirë se ti.Ti qenke kryetar komune,”-tha Antonela e acaruar duke u larguar nga tavolina.

Meridiani nga ana tjetër i tha se ajo do të bëj shaka po kur vje puna që bëjnë të tjerët ajo nuk i pranon.

“Ne nuk jemi në dispozicion kur të doj Antonela të bëj shaka.Tani të guxoj ajo të bëj shaka me mua dhe do e shohim,”-tha Meridiani.

Top Channel