“Vëllai i Madh” i kërkon atyre të organizojnë një Talk-Show ku do të duhet të flasin dhe të diskutojnë për fakte të ndryshme rreth historisë së Shqipërisë.

Moderatorja e këtij Talk-Show është Antonela.

Ata kanë vetëm një orë kohë.

Gjatë Live Show Arbana do ti pyes ata për faktet më interesante dhe ata do të duhet të përgjigjen.

Top Channel