Mesa duket Arjola është akoma e acaruar pas debatit me Antonelën.

Ajo u shpreh se Antonela e humbi logjikën dhe kontekstin e të biseduarit.

“Ajo e humbi logjikën dhe kontekstit dhe filloj të bërtiste se nuk dinte çfarë të thonte.Do ishte më e drejtë të thonte më ngeli hatri ku i përmenda punën e mamit.Ishte thjesht një batutë shoqërore.Ajo s’ka shanc të zihet më me mua.Do ta lej të flasi në Prime.Unë s’kam ardhur për tu zënë,ajo le të zihet më kë të doj,’-tha aktorja e shqetësuar.

Shpresojmë që gjakrat të qetësohen mes njëra-tjetrës.

Top Channel