Sarah dhe Pm kanë vendosur që marrëdhënia e tyre brenda shtëpisë së “Big brother” të jetë vetëm shoqërore.

Ditën e sotme në një bisedë me Arjolën, Sarah i ka treguar asaj arsyen pse ajo nuk do të lidhet me Pm.

“Në lidhje me situatën me Pm nuk është se ai ka faj.Problemi qëndron i gjithi tek unë se nuk dua të kem një lidhje në këtë shtëpi,për shumë arsye.Jo për publikun jashtë por e kam më shumë tek pjesa e familjes,”-tha blogerja.

Arjola nga ana tjetër i tha asaj se e kupton shumë mirë dhe se nëse do të ishte në vendin e asaj të njëjtën gjë do të bënte.

Top Channel