Në një bisedë me Monikën,Pjatimi ka treguar rreth lidhjes me ish-partneren.

“Unë kur kam folur me një femër nuk jam nisur me mendimin që do ta bëj për vete dhe më pas ta lej.Jam munduar të jap shumë nga vetja.Më kan penguar shumë gjëra,të mos flisja me femra të tjera kur isha në diskotekë se ajo e merrte që unë do takohesha me atë më pas.Falenderoj zotin që nuk jam ndarë për gjëra më të mëdha”-tha Pm.

Top Channel