Ditën e sotme ka nisur një debat mes Donaldit dhe Ilirit.

Debati agravoj aq shumë mes dyshes saqë Donaldi i tha atij se ai nuk është supersticioz.

Iliri u acarua shumë duke i thënë se ai nuk di asgjë në lidhje më të.

“Ti nuk di asgjë për mua.Si ke guxim flet për mua kështu edhe bën parashikime të tilla kur smë njef”-tha balerini.

“Kam të drejtë të bëj çdo gjë në këtë shtëpi se të gjitha parashikimet më kanë dalur”-ju kthye Donaldi.

“Keni qënë 7 persona kundra meje për 1 koncept që kam pasur unë,për të më larguar nga shtëpia.Mua smë han fare për asgjë,se sjam këtu as për produksionin as për ty as për të gjithë ju.Jam për veten time dhe për ata qe janë andej mureve”,-tha Iliri.

Top Channel