Largimi i Fifit nuk u prit shumë mirë nga banorët ku disa prej tyre u mërzitëm shumë për këtë vendim të këngëtares.

Iliri ishte një ndër banorët ku u shpreh se nuk e priste aspak dhe se nëse ajo kishte vendosur të largohej ishte vetëm për të mirën e saj.

“Me thënë të drejtën nuk e prisja.Ajo që unë kam menduar mbas pronocimit ishte se çdo gjë që Fifi mund të vendoste ishte për të mirën e saj.Prokupimi im personal më i madh ishte pikërisht vetëm 1,kur ndodhin raste të tilla a do ishim të gatshëm ta ndihmonim,”-tha Iliri.

Top Channel