Largimi i Fifit la shumë tronditje dhe habi tek banorët.

Shumë prej tyre nuk e përjetuan aspak mirë vendimin e saj pasi ka qënë një person shumë i rëndësishëm brenda asaj shtëpie me të mirat dhe të këqijat e saj.

Menjëherë pas largimit të Fifit disa nga banorët u falën.

Kujtojmë se këngëtarja la shtëpinë për shkak të një gjendjeje emocionale të rënduar.

Shpresojmë që Fifi të ndihet sa më mirë pas largimit të saj nga shtëpia e “Big Brother”.

Top Channel