Me rastin e ditëlindjes së Einxhel,Sense Resto Longue ka venosur të surprizojë atë dhe banorët e tjerë duke shtruar një darkë speciale.

Ajo gjithashtu ka marrë dhe një dhuratë,një varëse nga ZEN DIAMONDS, ku u shpreh se ishte dhurata më e bukur që ajo kishte marrë deri më sot.

“Vëllai i Madh” gjithashtu ka vendosur ti sjelli atyre dhe një kartolinë dhe të gjithë ata duhet të plotësojnë vendet bosh dhe të tregojnë se për çfarë ata janë më tepër falenderues.

Top Channel