Ditën e sotme Sabiani është surprizuar nga familja e tij,veçanërisht nga fëmijët.

Ata kanë vendosur ti dërgojnë me dron atij një bluze të shkruajtur :VAZHDO KËSHTU BABI,TË DUA duke e inkurajuar në këtë rrugëtim që ai ka marrë.

Ai është prekur dhe përlotur shumë nga kjo surprizë e veçantë që familjarët e tij vendosën ti bëjnë.

Duket se kjo surprizë e ka lumturuar jashtëmase këngëtarin duke ndarë dhe një përqafim të ngrohtë me banorët që kishte përreth.

Top Channel