Në prag të dy vjetorit të tërmetit shkatërrues të 26 Nëntorit, Rama viziton Thumanën

25/11/2021 17:18

Këto janë pamjet se si duket lagja e re në Thumanë e ndërtuar sipas parimit “Rindërto më mirë”.

Në vigjilje të dy vjetorit të tërmetit shkatërrues të 26 Nëntorit 2019  nga ku në Thumanë u shkatërruan 21 pallate dhe 155 banesa individuale, kryeministri Edi Rama pa  modelin e ri urban që po zbatohet në ndërtimin e  278 apartamente dhe 155 njësi individuale.

Zëvendës kryeministri, Arben Ahmetaj tregojë kohën kur do të nis shpërndarja e këtyre apartamenteve.

Top Channel