Ditën e sotme Einxhel ka biseduar me Meridianin në lidhje me situatat që kanë ndodhur në shtëpi.

Sipas saj kjo javë ka qenë e rënduar shumë për banorët sidomos nga ana emocionale.

“Edhe ato tre javët e para kanë pasur ngjarje por kjo javë ka qenë shume e fortë emocionalisht për të gjithë ne.Të gjithë në një mënyrë ose në një tjetër janë prekur nga këto ngjarje,”-tha ajo e shqetësuar.

Duket se banorët nuk janë ndjerë dhe aq mirë sidomos edhe mbas largimit të Fifit.

Top Channel