Largimi i Fifit e pushtoi shtëpinë me heshtje dhe lot.

Banorët kanë ndarë me njëri-tjetrin mbi 50 ditë qëndrimi dhe afeksioni për këngëtaren ishte mëse i pritshëm.

Vendimi i papritur për tu larguar sigurisht që do të linte tek ata shumë tronditje dhe habi.

Menjëherë pas largimit të Fifit, banorët kanë nisur diskutimet dhe komentet e tyre për ngjarjen.

Kujtojmë se këngëtarja u largua për shkak të një gjendje emocionale të rëndsuar.

‘’Nuk po marr dot frymë’’,- tha ajo teksa dha lajmin e papritur.

Top Channel