Me rastin e ditëlindjes së Einxhel,Sense Resto Longue ka venosur të surprizojë atë dhe banorët e tjerë duke shtruar një darkë speciale.

Ata janë duke ja kaluar mjaft mirë në prezencën e njëri-tjetrit,duke ngrënë ushqimet nga shefat më të mirë.

Nuk mungon as muzika e vendosur nga “Vëllai i Madh” ku duket se banorët janë duke i dhënë një tjetër atmosferë shtëpisë duke kërcyer dhe kënduar.

Kjo natë po bëhet shumë speciale jo vetëm për Einxhel por edhe për banorët e tjerë.

Top Channel