Gjatë një bisede me Antonelën,Semi tregon për sakrificën që ka bërë familja e saj për të kur ajo ka qenë një fëmijë.

“Mamit tim i ështe dashur të punojë shumë e vetme.Kur ajo e shikoj që unë kisha talent për muzikë nuk ma prishte për asgjë.Nuk kemi pasur lekë në shtëpi por kur vinte puna te koncertet e mia ishte gjithmonë e para të sakrifikonte për mua,për të më plotësuar të gjitha dëshirat.Është një njeri shumë sakrifikues.Gjëja që nuk donte ta merrnin vesh të tjerët ishte të mos ta dinin që ne nuk kishim para.Unë e urrej të me shohin njerëzit si të dobët,askujt nuk i intereson për ty”,-tha ajo.

Duket që Semi po e ndjen shumë mungesën e familjes së saj dhe se sa herë i përmend ata ajo preket shumë.

Top Channel