Semi,Einxhel dhe Beniada kanë diskutuar rreth veprimit të Fifit ndaj Sarës.

Mbrëmjen e djeshme Sara me Pm kanë shkëmbyer një puthje me njëri-tjetrin.

Këngëtarja e revoltuar i tha atyre se ky veprim është shumë i tepruar dhe ofendues pasi ata kishin shprehur se marrëdhënia e tyre ishte vetëm shoqerore.

Ishte Semi ajo që shprehu përkrahjen e saj për Sarës pasi është një person që ajo e ka shumë xhan në këtë shtëpi.

“Dua të ndërhyj sepse këtë personin nuk dua ta shoh aspak të mërzitur pasi e di që ajo preket kollaj.Nuk dua ta shoh duke qajtur”,-tha ajo.

Einxhel nga ana tjetër mendon që veprimi i Fifit ishte shumë agresiv edhe se ajo duhet të di se me kë person po flet pasi Sara është një person që preket kollaj.

Top Channel