As mbrëmja e djeshme nuk është mbyllur pa debate dhe diskutime mes banorëve.

Ata janë mbledhur në oborr dhe nuk i kanë kursyer ironitë dhe akuzat ndaj njëri-tjetrit.

Shkak është bërë një koment i bërë nga Einxheli lidhur me karrierën dhe angazhimet televizive të Antonelës.

Pak çaste më vonë Antonela është përpjekur t’ja kthejë banorëve me të njëjtën monedhë.

“Nëse do fillojmë do flasin hajde flasim. Edhe unë prsh mund të them për Beniadën që nuk e njoh. Vetëm se ka thënë se del nudo për 100.000 euro nuk më bën dhe aq përshtypje”,- tha ajo.

Top Channel