Mbasditja e sotme ka kaluar me biseda dhe debate mes banorëve të ‘’BBV’’.

Një temë interesante që ata prekën ishte edhe eksperienca e parë seksuale.

Pyetjen e drejtoi Pajtimi por pa dashur të ofendojë vajzat e shtëpisë.

Ato me sportivitet dhe lirshmëri u përgjigjën njëra pas tjetrës.

‘’Unë e kam humbur virgjërinë në moshën 18 vjeçare, atëherë e kam njohur dashurinë e jetës’’,- tha Semi.

Pas saj Antonela tregoi se kontaktin e parë seksual e ka pasur 17 vjeç e gjysëm ndërsa Beatrix në moshën 22 vjeçare.

Top Channel