Në një bisedë me Semin ajo diskuton rreth veprimit të Sarës ku kjo gjë duket se nuk i ka pëlqyer aspak.

Kur e lëshon një fjalë ti e di që diçka do të ndodhi.Mbasi e lëshon fjalën nuk mundesh pastaj të më thuash as më fal,as të qash e as të mërzitesh sepse ti e the.E mendove dhe e the direkt.Athëhere pse unë duhet të ndaloj kur ti bëhësh keq? Apo diferenca është që unë s’qaj dhe dikush tjetër qan.”-thot ajo.

Einxhel është irrituar me faktin që Sarah e ofendoj atë duke i thënë se ajo me Beniadën ishin më të pëlqyerat e provës javore sepse i dolën t**gat duke kërcyer. Pas këtij diskutimi, Sarah është përlotur dhe veproj menjëherë duke i kërkuar falje.

Top Channel