Kledi dhe Beatrix ishin pjesë e një orgnanizimi shumë të bukur nga ‘’Vëllai i Madh’’.

Kledi e zgjodhi këngëtaren për të qenë pjesë e një takimi vetëm për vetëm me njëri-tjetrin.

Pas takimit, banorët ishin shumë ‘’të etur’’ për të bërë pafund pyetje lidhur me përjetimet e dyshes.

Beatrix tregoi se takimi shkoi shumë mirë, ashtu siç ajo e prite dhe totalisht brenda normave.

Kledi nga ana tjetër e ka pranuar prej ditësh se për Beatrix ka një pëlqim dhe se këtë takim e shfrytëzoi pikërisht si një mundësi për ta njohur më mirë.

Pas një diskutimi të gjatë, ishte rradha e Beatrix të tregonte hapur qëndrimin e saj final.

E pyetur nga Einxhel ajo tregoi se për Kledin nuk ka një pëlqim duke i bllokuar kështu rrugën një raporti më shumë se sa shoqëror.

 

 

Top Channel