Prova e javës është goxha interesante për banorët.

Banorët e ndarë në çifte do të duhet të kërcejnë secili nga një zhanër të caktuar si përshembull: popullor,tango dhe çdo lloj rryme tjetër.

Ilirin me Sabianin “kapen mat” nga “Vëllai i Madh” teksa ata po shtronin drekën.

Banorët e tjerë nuk do duhet të reagojnë kur luhet kënga e çiftit por shihet që e kanë paska të vështirë.

Top Channel