Gjatë mbrëmjes se djeshme ku banorët po shtriheshin për të fjetur,Beatrixi tentoj të trembte Donaldin.

Tenativa e saj dështoi duke  shkaktuar shumë të qeshura në shtëpi.

Banorët gjithashtu zhvilluan edhe një lojë,ku solli shumë momente gazmore dhe batuta mes njëri-tjetrit.

Top Channel