DJ PM është konkurenti më i ri që i është bashkuar shtëpisë së “Big Brother”.

Ishte ai që shprehu një simpanti ndaj Sarës duke thënë që dëshironte ta njihte akoma më shumë.

Mbrëmë kur banorët u shtrinë për të fjetur ai filloj të kujdesej shumë për të duke ia kapur dhe dorën.

Duket që Dj Pm ka një pëlqim për Sarën,por të shohim nëse dyshja do të krijojnë një romancë në atë shtëpi.

Top Channel