Mbrëmja e sotme ishte dedikuar për “vajzat” e shtëpisë.

Djemtë e maskuar si vajza, dhuruan një spektakël të vërtetë plot humor, batuta, ironi dhe sjellje gazmore.

Loja që do të pasonte do të ishte një sesion me pyetje-përgjigje që do banorët do t’i drejtonin njëri-tjetrit.

Semi u pyet se cilin prej të afërme të saj do të donte të takonte brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”.

Ajo si përgjigje zgjodhi dy emra, babin e saj të cilin nuk e ka takuar prej tri vitesh gjithashtu edhe Bojken Lakon, ish-bashkëshortin e saj.

Top Channel