Mbrëmjen e djeshme Einxhel dhe Sabiani bënë një lojë për banorët.

Ata kanë trazuar shtëpinë duke zhvendosur disa gjëra,ku ndër to ishin dhe disa sende personale të banorëve, gjë që i ka acaruar goxha shumë.

“Vëllai I Madh” i ka dërguar banorëve një zarf të bardh ku në të ishte e shkruajtur që kjo lojë mund të përsëritet deri në ditët në vijim.

Banorët po hamendësojnë për disa nga pjesëtarët e tjerë,por akoma nuk janë të sigurt kë të “akuzojnë”.

Top Channel