Shtëpia e ‘’Big Brother Vip’’ ka nisur të marrë ngjyrat e vjeshtës.

Banorët kanë nisur me përgatitjet e një prej festave më të shumpritura vjeshtore, ‘’Halloween-in’’.

Ata kanë nisur nga dekoracioni i kungujve, dhe me zbukurimin e shtëpisë.

Prsh, Fifi ka vendosur që kungullit të saj t’i vendosë qerpikë dhe flokë, ndërsa banorët e tjerë kanë nisur me gdhëndjen e tyre në version tradicional.

Për bnorët, ky ‘’Halloween’’ do të jetë i mbushur me një sërë aktivitetesh të organizuara nga ‘’Vëllai i Madh’’.

 

Top Channel