Debatet e shumta duket se kanë ndarë shtëpinë në dy kampe kryesore.

Ethet e garës kanë nisur dhe banorët nuk po rreshtin së komentuari grupimet që duket se kanë nisur të theksohen çdo ditë e më shumë.

‘’Graniti nuk bën asgjë, zgjohet, merr fshesën dhe pastaj fle prap’’,- tha Arditi.

Kaq mjaftoi që edhe Monika të përgjigjej: Po Donaldi çfarë bën?! Më mirë një Granit në shtëpi se sa një Donald.

Nga ana tjetër Arjola shfrytëzoi situatën për të treguar dhe disa keqkuptime të ndodhura me Granitin në ditët e mëparshme.

 

Top Channel