Ka nisur zyrtarisht prova e re javore për konkurentët e ‘’Big Brother Vip’’.

Kjo provë përcakton se ata do të duhet të ndaheshin në grupe dhe të kalonin nga njëra anë e pishinës tek tjetra nëpërmjet një kanoe të vogël.

Kjo provë kërkon disiplinë dhe koordinim maksimal mes banorëvë, gjë e cila e vështirëson edhe më shumë situatën.

Në sfidën e parë të realiuzuar, grupi i Beniadës, Sheiles dhe Arjolës dështoi duke krijuar dhe situate komike në shtëpi.

Nga ana tjetër, grupi i dytë me Donaldin dhe Semin ia dolën me sukses.

Prova do të vijojë dhe banorët janë të vendosur që të përfitojnë buxhetin maksimal.

Top Channel