Zgjedhja e leaderit të shtëpisë është një pjesë shumë e rëndësishme e lojës.

Këtë vit, ndryshe nga edicionet e tjera, roli i tij është shumë i fuqishëm dhe vendimtar.

Diskutimet mbi leaderin aktual dhe zgjedhjen e të ardhshmit sa vijnë dhe shtohen.

Iliri është leaderi aktual i shtëpisë, por për disa nga banorët ai duhet të vazhdojë të jetë i tillë.

Nuk ka leader më të mirë se sa Iliri, nuk mund të ketë. Edhe Monika por si Iliri nuk ka“,- tha Fifi teksa diskutonte me Monikën dhe Einxhel.

Top Channel