Beatrix është një këngëtare tepër e njohur për publikun shqiptar.

Vitet e fundit ajo është tërhequr nga tregu muzikor, dhe shkaqet për këtë vendim i ka dhënë teksa bisedonte me disa prej banorëve.

“Doja shumë të shijoja jetën dhe puna nuk më linte, unë dua shumë të grumbulloj kujtime të bukura“,- tha ajo.

Ky argument u kundështua nga Sabiani dhe Einxhel të cilët pohuan se talenti i Beatrix duhet të rikthehet në industrinë muzikore.

Ke bërë shumë gabim, ti ke nxjerrë këngë shumë të bukura dhe është shumë keq që hoqe dorë. Gjithësesi nuk është kurrë vonë të rikthehesh’‘,- tha Einxhel.

 

Top Channel